Skip to main content

Renate de Haan

Mijn naam is Renate de Haan, geboren in 1968 te Zutphen. Ik ben afgestudeerd als psycholoog (richting ouderen) en heb de postdoctorale opleiding tot GZ psycholoog afgerond. Ik bezit een brede ervaring binnen de ouderenzorg en de geestelijke gezondheidszorg met als specialisme forensische-, gehandicapten (LVB)- en verslavings zorg. Ook heb ik ervaring als (inhoudelijk) manager en heb ik korte tijd les gegeven aan huisartsen i.o.

Iedereen kan veranderen, maar wel op zijn eigen tempo

Ik ben praktisch ingesteld, denk in mogelijkheden en probeer vooral te kijken naar wat de ander nodig heeft. Vasthouden waar u tevreden over bent, veranderen waar u niet tevreden over bent of wat problemen levert. Ik ben positief ingesteld, geloof en weet uit ervaring dat iedereen kan veranderen. De een snel, de ander langzaam, ieder op zijn eigen tempo, op zijn eigen manier met respect voor individuele mogelijkheden en grenzen

Wie beweegt komt verder

Deze overtuiging zet ik in bij voorkeur in een praktische wandel/buitentherapie buiten. Dit vanuit motto; Wie beweegt komt verder! Uiteraard is therapie ook binnen mogelijk als u dat wenst. De intake/kennismaking is altijd in mijn praktijkruimte of bij u thuis.